Ravens Schedule Coming Today!

The Ravens will announce their 2014 regular season schedule today at 8:00 pm ET. More Info ยป
Close

Jump to content


Photo

UserID Dropdown Menu (Troubleshooting)


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 CosmicRedPanda

CosmicRedPanda

    Hoosier Daddy

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,626 posts
  • Gender:Male
  • Location:Indiana

Posted 10 December 2012 - 07:42 PM

I thought I would just ask or give a heads-up... The UserID drop down menu, the one that appears when you scroll over your name next to the "Logout" button, appears to be faulty.

It may just be me, with my recent name change & the updates to Google Chrome... but when I scroll over my name, the menu appears but when I attempt to move the mouse down to select one of the options, it disappears.

At first I thought perhaps I was moving outside of its pre-programmed "field", so I attempted to move the mouse slower but before I am able to even get the cursor to "My Profile" it disappears.

Again, maybe just me and my settings, or my browser; but worth mentioning in case it would affect anything else.

It doesn't bother me at all, cause I usually just click my UserID.

~ Cosmic
  • 0

#2 berad

berad

    Moderator

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 15,096 posts
  • Gender:Male
  • Location:VA

Posted 10 December 2012 - 07:58 PM

Same thing happening to me, also using Chrome
  • 0
Posted Image

"Bring it. They want physical. They want to run against us. You know we'll be there."

#3 Moderator 2

Moderator 2

    Hall of Famer

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 15,926 posts
  • Gender:Female
  • Location:Reisterstown, MD

Posted 10 December 2012 - 08:33 PM

Maybe a chrome thing I'll submit a ticket
  • 0
Posted Image

#4 CosmicRedPanda

CosmicRedPanda

    Hoosier Daddy

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,626 posts
  • Gender:Male
  • Location:Indiana

Posted 10 December 2012 - 09:21 PM

Mod 2, I'd say that is almost a definite. I just logged in via Internet Explorer, no problems with the dropdown menu.

Just more ammo for the ticket.

~ Cosmic
  • 0

#5 Moderator 2

Moderator 2

    Hall of Famer

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 15,926 posts
  • Gender:Female
  • Location:Reisterstown, MD

Posted 10 December 2012 - 10:30 PM

Just submitted a ticket to Invision tech support and will update when I have an answer.
  • 0
Posted Image

#6 H8R

H8R

    Hall of Famer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,969 posts
  • Gender:Male
  • Location:Baltimore

Posted 10 December 2012 - 11:01 PM

it's been like this for a long while
  • 0




#7 Guest_Moderator 6_*

Guest_Moderator 6_*
  • Guests

Posted 10 December 2012 - 11:08 PM

A similar issue, and this might be related. is links not responding when they are clicked on. They don't work on Chrome at work, period (Windows XP, about 50 proxy servers lol), and at home on Chrome occasionally (Windows 7).
  • 0

#8 Moderator 2

Moderator 2

    Hall of Famer

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 15,926 posts
  • Gender:Female
  • Location:Reisterstown, MD

Posted 11 December 2012 - 12:03 AM

I knew of an Android issue that should be addressed in future updates, there was a Fire Fox issue with spell check which KILLED ME(dyslexia +late nights) which has been resolved and an issue with some of the functionality of the mobile interface--which will be addressed in updates. I will add the link issue to the ticket,
  • 0
Posted Image

#9 Moderator 2

Moderator 2

    Hall of Famer

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 15,926 posts
  • Gender:Female
  • Location:Reisterstown, MD

Posted 12 December 2012 - 01:46 PM

Invision fixed the drop down menu issue-- let me know if it works for you, as for the links they could not reproduce it but the developer said it was a random issue on other sites such as FaceBook.
  • 0
Posted Image

#10 CosmicRedPanda

CosmicRedPanda

    Hoosier Daddy

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,626 posts
  • Gender:Male
  • Location:Indiana

Posted 12 December 2012 - 09:04 PM

Invision fixed the drop down menu issue-- let me know if it works for you, as for the links they could not reproduce it but the developer said it was a random issue on other sites such as FaceBook.


Confirming. I am no longer experiencing the issue. Thanks for following-up!! You can sign-off and close out the ticket.

~ Cosmic
What? I might be in engineering, but I am also the onsite IT Department where I work. I know things... some... things.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users