Jump to content


Photo

Trouble logging in with facebook


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Dudeman

Dudeman

    Pro Bowler

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,162 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ball-so-hard-University

Posted 10 November 2012 - 06:35 PM

Lately I have had some troubles logging in with facebook. I have a lot of different computers that I log in from, and I use both mozilla firefox and internet explorer. This began a week ago and I thought the problem was isolated to one computer at work but now I cannot log in at home either.
  • 0

603060_10151508899441059_1219667063_n.jp


#2 H8R

H8R

    Hall of Famer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 15,783 posts
  • Gender:Male
  • Location:Baltimore

Posted 10 November 2012 - 06:46 PM

It's happened to me too. Not through FB. just the normal login. I also have front page stuff from the Texans game.
  • 0

#3 Dudeman

Dudeman

    Pro Bowler

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,162 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ball-so-hard-University

Posted 10 November 2012 - 07:09 PM

Yeah I have been forum stranded lately. I get a message that says, "An error has occured, please try again later."

Only way that I am even on now is that the computer at my desk stays logged in. But my lab comp, front desk comp, and home comp wont let me log in.

I made another forum handle, but since it's new I couldn't post a new topic either. Luckily, I remembered that this comp keeps me logged in, but I am not sure for how long, or if I even want to remain logged in.

I can provide screenshots too, just not sure I remember how ;)
  • 0

603060_10151508899441059_1219667063_n.jp


#4 Moderator 3

Moderator 3

    Hall of Famer

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 13,753 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 10 November 2012 - 07:24 PM

It's happened to me too. Not through FB. just the normal login. I also have front page stuff from the Texans game.


The "old stuff" is probably a cache problem. Usually clearing your cache and deleting your temporary internet files will clear that up.

Lately I have had some troubles logging in with facebook. I have a lot of different computers that I log in from, and I use both mozilla firefox and internet explorer. This began a week ago and I thought the problem was isolated to one computer at work but now I cannot log in at home either.


Have you tried logging into the site directly rather than going through Facebook? What kind of message do you get?
  • 0
15fqib6.jpg

#5 Moderator 2

Moderator 2

    Hall of Famer

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16,878 posts
  • Gender:Female
  • Location:Reisterstown, MD

Posted 10 November 2012 - 08:07 PM

Yes please give me as much info as possible, I can PM you an email addy if you want. Screen shot hit crtl prntscrn and save it in paint and upload to yor email. I will forward it to Invision and the webmaster . There are know issues with Chrome and previously an android browser such as on the Kindle Fire.
  • 0
68f2a8.jpg

#6 Dudeman

Dudeman

    Pro Bowler

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,162 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ball-so-hard-University

Posted 11 November 2012 - 02:59 AM

Have you tried logging into the site directly rather than going through Facebook? What kind of message do you get?


Actually that just worked for me, I have had trouble logging in normally ever since I linked my facebook account. But recovered the password and signed straight in. I did get screenshots though from both firefox and internet explorer and would happily email them.


https://www.facebook...&type=1

Edited by Dudeman, 11 November 2012 - 03:04 AM.

  • 0

603060_10151508899441059_1219667063_n.jp





#7 H8R

H8R

    Hall of Famer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 15,783 posts
  • Gender:Male
  • Location:Baltimore

Posted 13 November 2012 - 09:21 AM

The "old stuff" is probably a cache problem. Usually clearing your cache and deleting your temporary internet files will clear that up.



Have you tried logging into the site directly rather than going through Facebook? What kind of message do you get?


I cleared my cache, logged out, deleted temp files...etc. Still the same thing. It may be a local issue, because I'm getting some certicicate errors...
  • 0

#8 Moderator 2

Moderator 2

    Hall of Famer

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16,878 posts
  • Gender:Female
  • Location:Reisterstown, MD

Posted 13 November 2012 - 11:18 PM

Certificate errors for this site?
  • 0
68f2a8.jpg




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users